Vermutis al sol

De WikiPrat
Jump to navigation Jump to search
Inacabat La redacció d'aquest article (o d'aquesta secció) no és pròpia d'una enciclopèdia. (Col·laboreu!)

Els errors més freqüents podrien ser l'ús de la primera persona verbal —del singular o del plural— o bé una redacció poc seriosa, informal o subjectiva en lloc de descriptiva.

Edit-delete-not encyclopedic.png Aquest article no segueix els criteris generals de notabilitat.

Ajudeu a millorar aquest article afegint les referències de terceres parts independents que facilitin la verificació de la seva notabilitat. En cas contrari la part afectada podria entrar en un procés d'esborrament o fusió amb un article principal.

La idea dels Vermutis al Sol la portem desenvolupant al Cèntric Gastrobar by ONA nuit des de l’inici -el mes de desembre de 2010- amb molt d’èxit. Per a nosaltres, els vermutis són la suma de la música en directe, de qualitat i en format acústic amb un complement indispensable com són unes bones tapes i un bon veure.

Amb els vermutis no només volem fer un regal a les oïdes de la clientela sinó que també volem generar un espai de música en directe per a aquelles formacions que vulguin venir a ensenyar-nos el seus treballs, fent una aposta pels grups pratencs i del Baix Llobregat. Amb tot plegat, aconseguim un espai molt agradable dirigit per a tot tipus de públic.