Toni Texeira

De WikiPrat
Jump to navigation Jump to search
Inacabat La redacció d'aquest article (o d'aquesta secció) no és pròpia d'una enciclopèdia. (Col·laboreu!)

Els errors més freqüents podrien ser l'ús de la primera persona verbal —del singular o del plural— o bé una redacció poc seriosa, informal o subjectiva en lloc de descriptiva.

Edit-delete-not encyclopedic.png Aquest article no segueix els criteris generals de notabilitat.

Ajudeu a millorar aquest article afegint les referències de terceres parts independents que facilitin la verificació de la seva notabilitat. En cas contrari la part afectada podria entrar en un procés d'esborrament o fusió amb un article principal.

Toni Texeira

Antonio Texeira Muñoz, més conegut com Toni Texeira, juga de porter a l’Associació Esportiva Prat. El porter nascut al 1986, per tant de 27 anys d’edat, va arribar a l’AE Prat, després de signar una traspàs amb l’Escola de Futbol Prat Blaugrana. Aleshores el jove porter jugava al Juvenil de l’anterior mencionat equip. El porter, encara ser baixet, ha destacat per els seus reflexos i estirades.

La temporada 2011-12 el Prat va ascendrí de categoria i bona culpa d’això va ser la enorme temporada que es va fer en Toni. Les seves habilitats han provocat els interessos de dos equips que juguen a les categories d’honor: Liga Adelante i Liga BBVA. El equip de segona divisió, és desconegut per a l’afició pratenc, però el que si es comenta al Sagnier, és que el de primera, és el Real Betis Balompié. Encara això, només són especulacions. Dades del jugador.

Temporades al Club - 8a Temporada al club. Palmarès - Campionat de 3a divisió, Grup V. Partits històrics - Real Oviedo-A.E. Prat (Partit classificatori per a la Copa del Rei)

Referències

AE Prat Plantilla 2011-12