Mercat d'intercanvi

De WikiPrat
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Inacabat La redacció d'aquest article (o d'aquesta secció) no és pròpia d'una enciclopèdia. (Col·laboreu!)

Els errors més freqüents podrien ser l'ús de la primera persona verbal —del singular o del plural— o bé una redacció poc seriosa, informal o subjectiva en lloc de descriptiva.

Edit-delete-not encyclopedic.png Aquest article no segueix els criteris generals de notabilitat.

Ajudeu a millorar aquest article afegint les referències de terceres parts independents que facilitin la verificació de la seva notabilitat. En cas contrari la part afectada podria entrar en un procés d'esborrament o fusió amb un article principal.

Introduccó

El mercat d'intercanvi es fa a el Prat de llobregat al la plaça de El pau casals cada diumenge del mes , a partir de les 09:00 del matí i acaba a les 14:00. En el mercat d'intercanvi pots comprar cosas a un preu molt baix i tambe intercanviar amb altres persones.En el mercat d'intercanvi es ven gaire be de tot desde juguines fins a mobles.Tambe pots demarar una petita parcela on tidras que posar la teva taula i vendre.

Com participar:


Pots inscriure-et a l'oficina del ajuntament delPrat de llobregat o a L'oficina virtual de mercats de segona mà del Prat.El requisits son que nomes els empatronats al Prat de Llobregat poden participar al mercat d'intercanvi i poden vendre tot tipus de objectes.

On es troba ?:'


El mercat dintercanvi es troba a la Plaça Pau Casalscom ja sabeu que a partir de las 09:00 y termina sobre les 13:30 aproximadament.


Crystal Clear app package network.png A aquest article li manquen les coordenades. Podeu ajudar afegint-les.
Camera-photo.png Aquest article necessita d'una imatge per millorar. Afegiu-ne una o carregueu-la.