Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

De WikiPrat
Jump to navigation Jump to search
Inacabat La redacció d'aquest article (o d'aquesta secció) no és pròpia d'una enciclopèdia. (Col·laboreu!)

Els errors més freqüents podrien ser l'ús de la primera persona verbal —del singular o del plural— o bé una redacció poc seriosa, informal o subjectiva en lloc de descriptiva.

Introducció

El Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa és un equipament per al desenvolupament cultural i integral de les persones. És un lloc de convivència ciutadana i de foment de la vida associativa i, en general, de la participació dels ciutadans i les ciutadanes. És un centre per a la creació, la formació i la difusió cultural que fomenta els hàbits de consum cultural. És un centre per a la innovació amb la incorporació de les noves tecnologies i de noves formes d'oci i cultura.

Àmbits d'especialització: les arts escèniques, la gastronomia, el joc i les noves tecnologies. Es un espai de creació, formació i innovació que incorpora les noves tecnologies i fomenta la difusió cultural a través de tallers, conferències, jornades, actuacions, trobades, etc.

El C.C. St. Jordi Ribera Baixa posa especial interès en la producció artística emergent, les arts escèniques, la gastronomia, el joc i les noves tecnologies.

Localitzacio

Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa c. de Dolores Ibàrruri, 45 08820 El Prat de Llobregat Tel. 93 374 15 80 Fax 93 478 07 06

Enllaços externs

Web del Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Crystal Clear app package network.png A aquest article li manquen les coordenades. Podeu ajudar afegint-les.
Camera-photo.png Aquest article necessita d'una imatge per millorar. Afegiu-ne una o carregueu-la.