Diferència entre revisions de la pàgina «Pàgina principal»

De WikiPrat
Jump to navigation Jump to search
m (Pàgina principal s'ha reanomenat com Portada)
m (Revertides les edicions de Frange (discussió). S'ha recuperat la darrera versió de l'usuari 80.58.205.56)
Línia 1: Línia 1:
La '''WikiPrat''' és la ''Viquipèdia'' [[El Prat de Llobregat|del Prat de Llobregat]]. El web on trobaràs tota la informació sobre la nostra ciutat, i on tu mateix podràs contribuïr a ampliar-la.
+
La '''WikiPrat''' és la ''Viquipèdia'' del Prat de Llobregat. El web on trobaràs tota la informació sobre la nostra ciutat, i on a més tu mateix podràs contribuïr a ampliar-la.
  
Aquest web és un projecte obert a la col·laboració de tothom, per tal de posar a l'avast de tota la gent el màxim d'informació sobre la nostra ciutat des d'un sol lloc.
+
[[Llista d'articles necessaris]]
  
== Per a començar ==
+
[[:Categoria:El_Prat_de_Llobregat|Categoria principal]]
Si encara no coneixies aquest web pots començar a navegar per la [[:Categoria:El_Prat_de_Llobregat|Categoria principal]], per conèixer tot el contingut que hi tenim. O bé mirar una [[Especial:Article_aleatori|pàgina a l'atzar]].
 
  
== Ajuda'ns! ==
+
[[Fonts de consulta]]
Si tens ganes de col·laborar-hi pots consultar la [[Llista d'articles necessaris|llista d'articles necessaris]] que hem considerat que és imprescindible que siguin a curt termini a la WikiPrat, o millorar qualsevol dels existents. Per ajudar-te en la creació d'articles pots començar pel nostre recull de [[Fonts de consulta|fonts de consulta]].
 
  
 
----
 
----

Revisió del 20:12, 29 gen 2011

La WikiPrat és la Viquipèdia del Prat de Llobregat. El web on trobaràs tota la informació sobre la nostra ciutat, i on a més tu mateix podràs contribuïr a ampliar-la.

Llista d'articles necessaris

Categoria principal

Fonts de consultaEl programari del MediaWiki s'ha instal·lat correctament.

Consulteu la Guia d'Usuari per a més informació sobre com utilitzar-lo.

Per a començar