WikiPrat:Wikidones

De WikiPrat
La revisió el 10:42, 8 oct 2019 per Frange (discussió | contribucions) (Es crea la pàgina amb «'''Wikidones''' és un projecte de l'Ajuntament del Prat i WikiPrat.cat que vol generar un espai digital de...».)
(dif) ← Versió més antiga | Versió actual (dif) | Versió més nova → (dif)
Jump to navigation Jump to search

Wikidones és un projecte de l'Ajuntament del Prat i WikiPrat.cat que vol generar un espai digital de reconeixement i visibilització de les dones del Prat a través de la mateixa WikiPrat i les diverses edicions de la Viquipèdia.

Trobada Wikidones

El proper dissabte 9 de novembre, de 10 a 13 hores, se celebrarà la Trobada Wikidones al Centre Cívic Palmira Domènech (C/ de Lo Gaiter del Llobregat, 112). Aquesta trobada està oberta a tothom que vulgui contribuir a donar més visibilitat a les dones del Prat dins de la WikiPrat.

La Trobada Wikidones, organitzada conjuntament per l'Ajuntament del Prat i WikiPrat.cat, vol generar un espai digital de reconeixement i visibilització de les dones del Prat: Escriptores, creadores, científiques o professionals de tots els àmbits.

Es convoca a dones de la ciutat que vulguin col·laborar en la creació de continguts i publicació dels mateixos a la WikiPrat.

La trobada és el tret de sortida d'aquest projecte participatiu que es desenvoluparà en un ambient distès, proper i lúdic que s'iniciarà amb una breu formació en edició de continguts wiki i continuarà amb la publicació de diversos articles relacionats amb les dones del Prat.