Diferència entre revisions de la pàgina «Torre Muntadas»

De WikiPrat
Jump to navigation Jump to search
Línia 1: Línia 1:
 
La '''Torre Muntadas''' és una casa [[El Prat de Llobregat|al Prat de Llobregat]].
 
La '''Torre Muntadas''' és una casa [[El Prat de Llobregat|al Prat de Llobregat]].
  
Fou va ser construïda el [[1885]] com a torre d'estiueig de la família Muntades. En concret, la finca va ser adquirida per [[Josep Muntades Rovira]], fill d'un dels fundadors de l'Espanya Industrial, [[Josep Antoni Muntades Campeny]]. Va ser adquirida per l'Ajuntament del Prat de Llobregat el [[1947]] i es convertí en seu del Consejo local del movimiento franquista. El [[1988]] va ser rehabilitada com a equipament cultural. Actualment està situada al [[carrer de Jaume Casanovas]] 80 i és un centre d’[[arts modernes]].
+
Fou va ser construïda el [[1885]] com a torre d'estiueig de la família Muntades. En concret, la finca va ser adquirida per [[Josep Muntades Rovira]], fill d'un dels fundadors de l'Espanya Industrial, [[Josep Antoni Muntades Campeny]]. Va ser adquirida per l'Ajuntament del Prat de Llobregat el [[1947]] i es convertí en seu del Consejo local del movimiento franquista. El [[1988]] va ser rehabilitada com a equipament cultural. Actualment està situada al [[carrer de Jaume Casanovas]] 80 i és un centre d’arts modernes.
  
 
[[Categoria:Edificis del Prat de Llobregat]]
 
[[Categoria:Edificis del Prat de Llobregat]]

Revisió del 11:31, 14 set 2010

La Torre Muntadas és una casa al Prat de Llobregat.

Fou va ser construïda el 1885 com a torre d'estiueig de la família Muntades. En concret, la finca va ser adquirida per Josep Muntades Rovira, fill d'un dels fundadors de l'Espanya Industrial, Josep Antoni Muntades Campeny. Va ser adquirida per l'Ajuntament del Prat de Llobregat el 1947 i es convertí en seu del Consejo local del movimiento franquista. El 1988 va ser rehabilitada com a equipament cultural. Actualment està situada al carrer de Jaume Casanovas 80 i és un centre d’arts modernes. Plantilla:Cal coor