Fitxer:Eulàlia Serra i Rubió.png

De WikiPrat
La revisió el 16:17, 20 feb 2015 per Elpratcultura (discussió | contribucions) (Resum)
(dif) ← Versió més antiga | Versió actual (dif) | Versió més nova → (dif)
Jump to navigation Jump to search
Fitxer original(1.536 × 1.871 píxels, mida del fitxer: 7,24 Mo, tipus MIME: image/png)

Resum

Celebració amb motiu dels seus 100 anys de vida

Llicència

Copyright license Aquesta imatge, que té drets d'autor i que per tant no és lliure, ha estat feta per una companyia o organització per a promoure el seu treball o producte als mitjans de comunicació, com per exemple un material publicitari o una foto promocional d'una presentació per a la premsa.

Segurament els seus drets d'autor són propietat de la companyia que ha creat l'objecte promocional o l'artista que ha produït l'objecte en qüestió, tal i com es demostra en aquesta pàgina d'imatge. Es creu que les imatges en baixa resolució de material promocional utilitzades per a il·lustrar el treball o producte en qüestió i considerant que no existeix ni pot ésser creada una imatge lliure equivalent que pugui representar la mateixa informació, poden ser publicades.


A l'usuari que ha carregat la imatge: aquesta etiqueta no és una prova suficient d'ús legítim. Cal que inclogueu l'origen de la imatge, la font d'informació que demostri la propietat dels drets d'autor i del seu ús promocional i una justificació del seu ús com a legítim que inclogui la llista de articles en els que es pot fer servir.

Historial del fitxer

Cliqueu una data/hora per veure el fitxer tal com era aleshores.

Data/horaMiniaturaDimensionsUsuariComentari
actual16:15, 20 feb 2015Miniatura per a la versió del 16:15, 20 feb 20151.536 × 1.871 (7,24 Mo)Elpratcultura (discussió | contribucions)Celebració amb motiu del seus 100 anys de vida
  • No podeu sobreescriure aquest fitxer.

La pàgina següent utilitza aquest fitxer: