Diferència entre revisions de la pàgina «Fitxer:Cartell 46a Fira Avícola Raça Prat.jpg»

De WikiPrat
Jump to navigation Jump to search
(Cartell de la 46a Fira Avícola de la Raça Prat, elaborat per Luis J. Higueras.)
 
(Cap diferència)

Revisió de 13:05, 3 des 2019

Resum

Cartell de la 46a Fira Avícola de la Raça Prat, elaborat per Luis J. Higueras.

Llicència

Copyright license Aquesta imatge, que té drets d'autor i que per tant no és lliure, ha estat feta per una companyia o organització per a promoure el seu treball o producte als mitjans de comunicació, com per exemple un material publicitari o una foto promocional d'una presentació per a la premsa.

Segurament els seus drets d'autor són propietat de la companyia que ha creat l'objecte promocional o l'artista que ha produït l'objecte en qüestió, tal i com es demostra en aquesta pàgina d'imatge. Es creu que les imatges en baixa resolució de material promocional utilitzades per a il·lustrar el treball o producte en qüestió i considerant que no existeix ni pot ésser creada una imatge lliure equivalent que pugui representar la mateixa informació, poden ser publicades.


A l'usuari que ha carregat la imatge: aquesta etiqueta no és una prova suficient d'ús legítim. Cal que inclogueu l'origen de la imatge, la font d'informació que demostri la propietat dels drets d'autor i del seu ús promocional i una justificació del seu ús com a legítim que inclogui la llista de articles en els que es pot fer servir.

Historial del fitxer

Cliqueu una data/hora per veure el fitxer tal com era aleshores.

Data/horaMiniaturaDimensionsUsuariComentari
actual13:05, 3 des 2019Miniatura per a la versió del 13:05, 3 des 20191.361 × 1.928 (1,37 Mo)Frange (discussió | contribucions)Cartell de la 46a Fira Avícola de la Raça Prat, elaborat per Luis J. Higueras.
  • No podeu sobreescriure aquest fitxer.

La pàgina següent utilitza aquest fitxer:

Metadades