Chiringuito El Calamar

De WikiPrat
La revisió el 13:57, 25 oct 2019 per Frange (discussió | contribucions)
(dif) ← Versió més antiga | Versió actual (dif) | Versió més nova → (dif)
Jump to navigation Jump to search
Inacabat La redacció d'aquest article (o d'aquesta secció) no és pròpia d'una enciclopèdia. (Col·laboreu!)

Els errors més freqüents podrien ser l'ús de la primera persona verbal —del singular o del plural— o bé una redacció poc seriosa, informal o subjectiva en lloc de descriptiva.

Edit-delete-not encyclopedic.png Aquest article no segueix els criteris generals de notabilitat.

Ajudeu a millorar aquest article afegint les referències de terceres parts independents que facilitin la verificació de la seva notabilitat. En cas contrari la part afectada podria entrar en un procés d'esborrament o fusió amb un article principal.

El Chiringutio Calamar és un post de begudes/restaurant localitzat a la platja del Prat entre Maig i Octubre. A l’estiu s’organitzen un món d’activitats a l’aire lliure, tant culturals com d’oci, com per exemple, festivals de dansa urbana , concerts, Dj’s i més events. El Chiringuito Calamar intervé amb el medi ambient , ja que premia a les persones que recullen les burilles dels cigarrets amb una beguda gratuïta.

També és partidari d’una vida sana al Prat , Aixa que fa torneigs de voleibol platja i presten l’equipament (pilota) per fer possible l’esport mentre es gaudeix d’aquesta gran platja.

Crystal Clear app package network.png A aquest article li manquen les coordenades. Podeu ajudar afegint-les.
Camera-photo.png Aquest article necessita d'una imatge per millorar. Afegiu-ne una o carregueu-la.